airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Virksomheders indførsel af cannabisprodukter med et THC-indhold på under 0,2%

Virksomheders indførsel af cannabisprodukter med et THC-indhold på under 0,2% 

Hvis du ønsker at indføre cannabisprodukter i din virksomhed, kan du læse om reglerne for dette i Selvstyrets bekendtgørelse om euforiserende stoffer samt Landslægeembedets vejledning om virksomheders indførsel af cannabisprodukter, der har et THC-indhold på under 0,2%.

På denne side finder du skema til ansøgning om tilladelse til virksomhed med cannabisprodukter med et THC-indhold på under 0,2% samt tilhørende vejledninger til udfyldelse heraf. Landslægeembedet udsteder tilladelse til virksomhed, der vil indføre cannabisprodukter med et THC-indhold på under 0,2% i henhold til Inatsisartutlov om euforiserende stoffer og Selvstyrets bekendtgørelse om euforiserende stoffer.

Inden du ansøger om tilladelse til virksomhed, der vil indføre cannabisprodukter med et THC-indhold på under 0,2% skal den ansvarlige leder have gjort sig bekendt med reglerne fastsat i Selvstyrets bekendtgørelse om euforiserende stoffer. Dokumentet ”Landslægeembedet vejledning om virksomheders indførsel af cannabisprodukter, der indeholder under 0,2% tetrahydrocannabinol” bedes ligeledes være læst inden du ansøger om tilladelse til virksomheden.

Lovgivning 

Bekendtgørelse 

Vejledning 

Tilladelse til Virksomhed 

FAQ

FAQ om import af cannabisprodukter med et THC-indhold på under 0,2%

Gå til FAQ

Kontakt

Landslægeembedet kan kontaktes her:

+299 34 51 92

nun@nanoq.gl