airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Lukning og aflysning af indrejse omkring juletiden

For at sikre at julen afholdes i overensstemmelse med de gældende karantæneregler, så lukkes der for indrejsende fra Danmark og udlandet.
2. december 2020


Kangerlussuaq
Derudover aflyses afgangene til og fra Danmark samt tilhørende indenrigsforbindelser.

Disse tiltag sker på grund af stigende Covid-19 tilfælde i Danmark og på grund af, at mange mennesker rejser til og fra Danmark/Grønland omkring juletiden.

Der vil blive indført følgende.
  • Afgangene til og fra Danmark den 21 og 22. december aflyses samt tilhørende indenrigsforbindelser. I stedet indsættes en atlantflyvning den 19. december, som man kan gøre brug af eller alternativt bruge de eksisterende afgange den 18. og 20. december.
  • For at sikre at julen afholdes i overensstemmelse med de gældende karantæneregler, så lukkes der nu også for indrejsende den 20. december.
  • Vi ved godt at det giver nogle komplikationer og derfor åbnes der op for fuld refundering af alle billetter i perioden fra i dag til og med 17. januar 2021.
  • Virker disse tiltag fortsat ikke, kan vi være nødsaget til at sætte antalsbegrænsning på, som vi har set tidligere.

Anbefalingerne og opfordringen hele verden over er, at man ikke foretager rejser. Benyt jer af muligheden for at ændre jeres billet og udskyd jeres rejse, vi glæder os alle til at mødes på kryds og tværs – men tiden er ikke nu.