airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Uge 18 arrangementer

Naalakkersuisut sendte den 6. april en pressemeddelelse ud om, at Uge 18 arrangementer landet over udsættes til senere på året på grund af coronasituationen.
30. april 2020


Pinnguartarfik
På grund af de ændrede anbefalinger i hele Grønland, er det nu muligt at afholde Uge 18 arrangementer fra dags dato og fremefter.

Budskabet for dette års Uge 18 er: »Sammen skaber vi det gode liv«. Paarisa vil gerne sprede budskabet om, at vi alle hver især kan bidrage til et større fælles ansvar for at skabe et godt liv for vores børn og unge. Hvis alle bidrager med det, de kan og der hvor de er, kan vi sammen skabe et netværk af mange ansvarsbevidste voksne, som er med til at skabe det gode liv.

Ansøgningsfristen for at søge Uge 18 puljen er fortsat forlænget med frist til 1. juni 2020. Det ansøgte beløb vil blive udbetalt efter 1. juni 2020.

For yderligere oplysninger kontakt sundhedsfaglig konsulent Lone Steenholdt-Guttesen på tlf.: 34 67 44 eller e-mail: lons@nanoq.gl