airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Godt nyt: Ingen nye smittede

Der er i dag torsdag den 9. april 2020 indkommet 35 prøvesvar, hvor alle var negative.
9. april 2020


SANA
Efterhånden er der gået så lang tid siden de seneste positive tests at vi kan være lidt mere sikker på, at der ikke er et større antal smittede i landet. Vi kan dog langt fra være helt sikre, men dagens negative prøvesvar er foreløbig godt nyt”, udtaler landlæge Henrik L. Hansen.

Der er til og med den 8. april 2020 foretaget i alt 844 prøver, hvoraf 782 er negative og 11 er positive. Der afventer 51 prøvesvar. Alle dem her i landet, som har været ramt af Covid-19, er nu raskmeldte.

Der kommer formentlig ingen prøvesvar i morgen, da Statens Serum Institut har meddelt, at de ikke analyserer prøver fra Grønland torsdag. Resultaterne for torsdag og fredag vil således først blive fremlagt på pressemødet lørdag den 11. april kl. 13.00.

Her på siden kan du læse om fordelingen af prøverne, og få mere viden om coronavirus samt råd og vejledninger til, hvad du selv kan gøre for at undgå smitte.

For yderligere spørgsmål kontakt Katrine Hjelholt Nathanielsen, Formandens Departement 56 23 79.