airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ingen nye smittede

Der er i dag søndag den 5. april indkommet 37 prøvesvar, som alle var negative.
5. april 2020


Kvinde
Der er indtil i går, den 4. april 2020, foretaget 662 prøver, hvoraf 637 er negative, 11 er positive og vi afventer svar på 25 prøver. Af de smittede er 4 raskmeldte og de andre er ved at blive raske.

Sundhedsvæsenet arbejder ihærdigt på at forberede sig på at kunne tage sig godt af de patienter, som skulle blive syge med COVID-19 og som kræver behandling. Forberedelserne kræver mange ressourcer, men trods dette fungerer det meste i sundhedsvæsenet stadig som normalt. Alle alvorlige sygdomme og akutte tilstande kan udredes og behandles som sædvanlig.

Det har dog været nødvendigt at udsætte nogle behandlinger og kontroller som godt kan vente. Sundhedsvæsenets medarbejdere tager løbende kontakt til de borgere, hvis planlagte operation, undersøgelse eller behandling vil blive rykket eller påvirket på anden måde på grund af Corona-epidemien.

Selv om det er en særlig travl tid, opfordres alle, som har mistanke om, at de fejler noget alvorligt, til fortsat at henvende sig til sundhedsvæsenet og blive udredt og behandlet. Den nuværende situation må ikke medføre, at anden sygdom ikke håndteres hvis der er behov for det. Alt handler lige i øjeblikket om Covid-19, men alle de andre sygdomme stopper ikke af den grund og det må ikke glemmes.

Her på siden kan du læse om fordelingen af prøverne på kommuner, og få mere viden om coronavirus samt råd og vejledninger til, hvad du selv kan gøre for at undgå smitte.